1508_huvud.jpg
 

Föreningen som är till för dig!

Hem Om föreningen Våra aktiviteter Våra kurser Kontakta oss Bli medlem Har hänt Våra hörselhjälpare

Bli-medlem-i-hrf.gif

Bli-medlem-i-hrf.gif

Logo_befria_samtalet_liten.gif

Välkommen

till vår hemsida där vi vill informera om våra verksamheter.

Hörselskadades förening i Alingsås är en ideell och partipolitisk obunden förening för hörselskadade och andra som stöder dess arbete. Föreningen omfattar Alingsås, Vårgårda och Herrljunga kommuner. Föreningen bildades 1988. Föreningen tillhör Hörselskadades distrikt i Västra Götaland som i sin tur är en del av Hörselskadades Riksförbund.

Föreningens verksamhet har dels en social sida och dels en intressepolitisk sida. Till den sociala sidan hör att ordna möten och utflykter, till den intressepolitiska att bevaka hörselfrågor i kommuner och regionen samt genom olika insatser påverka politiker, tjänstemän och andra beslutsfattare för ett med tillgängligt och samtalsvänligt samhälle.

Denna hemsida läggs snart ner, för det har distriktsstyrelsen bestämt!

Denna hemsida läggs snart ner för distriktets styrelse har beslutat att avveckla nuvarande hemsidor under domänen www.hrfvg.org och övergå till HRF Riksförbunds domän -  www.hrf.se. Styrelsen hoppas därigenom att hemsidan blir mer tydligt och att vi tillhör och arbetar genom en större organisation, som täcker hela landet.

Vidare har styrelsen beslutat att avveckla alla mailadresser som distriktet administrerar.

Av dagens 16 aktiva föreningar inom distriktet har ett flertal föreningar redan övergått till förbundets domän, dock inte alla. Styrelsen är helt införstådda med att det finns en del övrigt att önska när det gäller upplägget på förbundets domän. Förslag till förbättringar kanske kan vara något vi tar med till kongressen nästa år?

Distriktets nya webbadress är www.hrf.se/vastragotaland och finns på förbundets domän. Gå gärna in och titta. Texterna är inte så omfattande som tidigare men där bör finnas den information man förhoppningsvis behöver. Förbundet kommer att göra vissa förbättringar i layout och hantering i början av nästa år.

De föreningar som ännu inte gått över till förbundets domän med sin hemsida, men har för avsikt att göra så, ombeds att kontakta Harry Eriksson i distriktsstyrelsen för handledning och utbildning.

TACK!

Som avslutning vill jag tacka för det förtroende jag haft från distriktsstyrelsen och föreningarna under åren 2002 till 2014 att administrerar alla hemsidorna. /Reine

Skicka e-post till webbansvarig  med frågor eller kommentarer om den här webbplatsen.

Copyright © 2015 - Hörselskadades Distrikt i Västra Götaland.